Ontdek de nieuwe uitdagingen van Etrian Odyssey Nexus

Etrian Odyssey Nexus komt op 5 februari 2019 naar de Nintendo 3DS en Koch Media en Atlus laten in onderstaande trailer en een nieuwe website zien welke uitdagingen we mogen verwachten.

Terwijl je de labyrinten op het continent Lemuria ontdekt, moet je leren om je aan te passen aan de uitdagingen die je tegenkomt. Doe je dit niet, zal je bijna zeker verslagen worden door de handen (of kaken) van de beesten die op de loer liggen. Op de officiële website voor Etrian Odyssey Nexus zijn meer details te vinden over de speelbare klassen, belangrijke personages en de systemen in Etrian Odyssey Nexus de in de nieuwste trailer besproken worden.

Etrian Odyssey Nexus heeft meer klassen, personages, gameplay systemen en labyrinten dan in elk ander spel van de serie. Creëer en pas personages uit 19 speelbare klassen aan en neem het op tegen gevaarlijke wezens uit de labyrinten van Lemuria. Het is voor nieuwelingen en veteranen te spelen door de mogelijkheid om te wisselen tussen vier verschillende moeilijkheidsgraden, auto-mapping instellingen en een groot standalone verhaal. Voor de fans is het goed te weten dat Yuji Himukai als character designer), Shin Nagasawa als monster designer en Yuzo Koshiro als componist weer bij elkaar zijn gekomen om dit laatste deel van de serie op de Nintendo 3DS te maken.