FOK! Wat een weer: droog

Het is grotendeels bewolkt, vooral in het westen zijn er ook opklaringen aanwezig. De temperatuur ligt momenteel tussen 6°C in Waddengebied en 1°C in het uiterste zuiden. In een langdurigere opklaring kan de temperatuur in het zuiden aanvankelijk nog net onder nul liggen, tevens kan er een enkele mistbank voorkomen. De wind is west tot zuidwest en is zwak tot matig.

Overdag is het grotendeels bewolkt, al komen er ook enkele opklaringen voor. Het blijft overal droog. De middagtemperatuur komt uit rond 7°C. De westelijke wind is matig, aan de noordwestkust en boven de Wadden matig tot vrij krachtig.

Komende nacht is het met uitzondering van het (uiterste) zuiden bewolkt. In het zuiden kunnen enkele mistbanken ontstaan. In het noorden valt soms wat lichte regen of motregen. De minima lopen uiteen van 6°C in het noordelijk kustgebied tot iets onder nul in opklaringen in het zuiden. De wind is zuidwestelijk, zwak tot matig en in het noordelijk kustgebied eerst nog vrij krachtig.

Woensdag begint bewolkt, maar in de loop van de dag klaart het van het zuiden uit enigszins op. In het noorden valt eerst lokaal nog lichte regen of motregen. De maxima liggen tussen 4°C in het zuiden en 8°C in het noorden. De wind is zuidwest en zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Iteejer was onderweg en shoot een paar fraaie wolkjes boven de weg.
Iteejer was onderweg en schoot een paar fraaie wolkjes boven de weg.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!