FOK! Wat een weer: vrij zonnig en droog

Eventuele mistbanken lossen snel op. Verder is het vrij zonnig en droog. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 13°C in het noordoosten tot lokaal 17°C in het zuiden. De oostelijke wind is zwak tot matig.

Komende nacht zijn er opklaringen. In het noorden en zuidoosten zijn er ook wolkenvelden aanwezig. Lokaal kan een mistbank ontstaan. De minima lopen uiteen van 2°C in het noorden en oosten tot 10°C aan zee. Tijdens opklaringen kan er landinwaarts vorst aan de grond optreden. Er staat een zwakke en variabele wind, in het Waddengebied staat een matige noordwestenwind.

Zaterdag overdag zijn er met name in het noorden wolkenvelden. Lokaal kan de bewolking daar dik genoeg zijn dat er lichte regen uit valt, maar veel stelt het niet voor. Elders zijn er zonnige perioden. Het wordt ongeveer 15°C. Er staat een zwakke, aan zee matige westenwind, in het zuiden komt de wind uit veranderlijke richtingen.(Bron: KNMI)

Zonkracht  

Nederland

Zondag een fraaie zonsondergang bij Kijkduin (Foto: qltel)
Zondag een fraaie zonsondergang bij Kijkduin (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!