McGregor accepteert verjaardagscadeau van ruim 56.000 euro

Sja, wat geef je een stinkend, maar dan ook stinkendrijke kooivechter voor zijn dertigste verjaardag? Een Praxisbon? Rondje wasstraat voor één van zijn Bentleys? Axe douchegel? Nah. Wat dacht je van een stenen, levensgroot, beeld van de jarige Job zelfe?

En niet zomaar een beeld, maar een hyperrealistisch stenen kolos waar de artiest, Edgar Askelovic uit Litouwen, zo'n vijf maanden aan heeft gewerkt. Kenners zeggen dat dit beeld, gemaakt door de vermaarde kunstenaar met de artiestennaam Aspencrow, zo'n 56.000 euro waard zou zijn en zal op McGregor's verjaardag voor het eerst aan het publiek getoond gaan worden.

Voor diegenen die de Instagrambeelden niet kunnen zien, volg deze link voor onderstaande en nog meer mooie projecten van de kunstenaar.

 

A post shared by ASPENCROW (@aspencrow) onJul 3, 2018 at 10:31am PDT

Aspencrow zei vereerd te zijn dat de voormalig UFC-kampioen in de veder- en lichtgewichtsklasse het beeld in ontvangst wilde nemen. De honderd kilo wegende beeltenis van de Ierse kooivechter is volledig gemaakt op basis van foto's.

 

A post shared by ASPENCROW (@aspencrow) onMay 12, 2018 at 9:22am PDT

McGregor heeft trouwens niet meer gevochten sinds zijn uiterst lucratieve boksgevecht tegen Floyd Mayweather en is op dit moment in een juridische strijd beland in de stad New York nadat hij een bus met UFC-vechters bekogelde met afvalbakken en stoelen. Bij die aanval raakte verschillende collega's van McGregor gewond en zeker één vechter, Michael Chiesa, heeft al aangekondigd zijn rechtzaak tegen McGregor door te gaan zetten.

 

A post shared by ASPENCROW (@aspencrow) onJul 2, 2018 at 8:52am PDT