FOK! Wat een weer: code rood in Veldhoven

Vandaag is het wisselend bewolkt en is in het oosten van het land plaatselijk lichte regen of een bui mogelijk. Vanochtend kan het ook langs de Zeeuwse kust af en toe regenen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 20°C vlak langs de kust tot lokaal 24°C in het oosten en zuidoosten. De wind is noord tot noordwest en is overwegend matig.

Komende nacht zijn er opklaringen en kan er plaatselijk een mistbank ontstaan. Het blijft droog en de minimumtemperaturen lopen uiteen van lokaal 12°C in het noordoosten tot 16°C aan zee. Er staat een zwakke, aan zee en op het IJsselmeer matige noordwestenwind.

Donderdag overdag ontstaan er landinwaarts veel stapelwolken, die lokaal uitgroeien tot een enkele bui. Langs de kust overheerst de zon, maar in het Waddengebied neemt de kans op wolkenvelden later op de dag toe. De maxima variëren van 21°C aan zee tot 26°C in het oosten en zuidoosten. De wind is matig en noordwestelijk. (Bron: KNMI)

Overigens, woon je in Veldhoven, berg je dan maar. Trek bontjassen aan en stook de kachel flink op. Behalve vrijdag t/m dinsdag, want dan is het ineens een stuk warmer volgens Buienradar.

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 6/3 - goed insmeren dus! 

Nederland
 

Weersverwachting in Veldhoven (Foto: Noin)
Weersverwachting in Veldhoven (Foto: Noin)

Interpretatie is aangemeerd in de haven van Antwerpen
Interpretatie is aangemeerd in de haven van Antwerpen

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!