Spelen met Ewoks in Star Wars Battlefront II

Vanaf 18 april kunnen we in Star Wars Battlefront II een nieuwe spelmodus met tijdslimiet spelen, speciale Appearances ontgrendelen met Kristallen en Credits en nog veel meer door de Night on Endor-update.

In Ewok Hunt speel je als Ewok of als lid van een groep stormtroopers. Ewoks willen hun gebied beschermen door de stormtroopers met speren, Wisties en andere vaardigheden uit te schakelen. Iedere stormtrooper die verslagen wordt, roept een nieuwe Ewok op. Dit gaat door tot het leger van het Keizerrijk volledig is uitgeschakeld en de Ewoks feest kunnen vieren. Speel je aan de zijde van stormtroopers dan heb je niet alleen wapens, maar ook een zaklamp om de duisternis te verbannen, en je moeten de hinderlaag van de Ewoks afweren tot het evacuatieteam arriveert.

Als onderdeel van de release van deze maand keren Kristallen ook terug naar Star Wars Battlefront II, als een van de manieren om Appearances te ontgrendelen, waaronder Endor Leia en Endor Han. Echt geld kan uitsluitend gebruikt worden om Kristallen te kopen die alleen ingewisseld kunnen worden voor Appearances. Dus alleen uiterlijke veranderingen en niet meer de pay-to-win zoals bij release. Credits worden verdiend door de game te spelen en kunnen ook worden ingewisseld tegen Appearances. Deze update bevat meer dan 50 extra Appearances om je eenheden mee aan te passen.