Vagijn seksloze vrouw dichtgegroeid

Weigert jouw vrouw of vriendin ook al maandenlang de benen van elkaar te doen om jouw spermaspeer te ontvangen? Laat haar dan snel dit artikel lezen. De punani van een Japanse vrouw is namelijk letterlijk dichtgegroeid omdat ze al jarenlang geen hoek van de kamer meer had gezien.

De vrouw, die inmiddels 76 winters telt, meldde zich onlangs bij de plaatselijke dokter. Haar schaamlippen waren aan elkaar vergroeid. Omdat het plassen slechts door een minuscuul gaatje ging, besloot ze de arts toch maar eens met een bezoekje te vereren. Ze moest er toch heen, omdat ze kanker had.

Volgens de arts in kwestie is de aandoening van de vrouw uiterst zeldzaam, en veroorzaakt door een tekort aan oestrogeen. De bejaarde vrouw verklaarde dan ook dat ze al jaren geen goede beurt meer had gehad. Tsja, na twee koters te hebben uitgepoept was de lol om te naaien er wel vanaf. Zoals gewoonlijk, bij de meeste vrouwen.

De vrouw verklaarde nooit pijn te hebben gehad aan haar natte voeg. Dus ze liet het er maar bij. Totdat de vrouw dus vanwege naar de dokter ging, waarna de beste man de twee vleesflappen operatief van elkaar heeft gescheiden.


Met uiterst smakelijk (en deels NSFW) filmpje