Teaser poster Avengers: Infinity War

Marvel barst deze week los met de promotiecampagne voor Avengers: Infinity War. Gisteren verscheen er al een gigantisch artikel in Vanity Fair en vandaag knalt Marvel naar buiten met de teaser poster en een aankondiging voor de trailer.

De teaser poster is haast identiek aan de teaser poster van Avengers en Avengers: Age of Ultron. We zien de letter 'A' van het Avengers-logo, maar dit keer heeft de letter de kleuren van de verschillende infinity stones, de stenen die in meerdere films van Marvel naar voren kwamen en een hoofdrol spelen in dit nieuwe avontuur. 

Verder is er ook een aankondiging gepubliceerd van de eerste trailer. Die zal morgen verschijnen. In de aankondiging zien we verschillende fans al hypen op eerdere trailers van andere Marvel-helden. De aankondiging wordt groots gebracht en het wachten op een trailer die al veel te lang op zich laat wachten wordt door deze aankondiging misschien nog wel ondraaglijker. Morgen zullen we jullie als eerste berichten als de trailer online is verschenen.

Avengers: Infinity War komt op 25 april 2018 in de Nederlandse bioscopen.