FOK! Wat een weer: eindelijk weer eens wat zon

In november hard begin, in de winter zoet begin.

Hoe maakt u het?

Zo. Die grijze meuk van de laatste dagen raken we weer even kwijt. Vandaag was het natuurlijk nog helemaal niks. Het was wederom bewolkt en er trok in de middag een klein bandje met regen over het land. Het was wel zacht met 12 tot 13 graden. Vannacht trekt er eveneens een klein koufrontje over en zodoende kan er opnieuw wat regen vallen. Daarachter klaart het dan eindelijk op. Hier en daar kan een mistbank ontstaan. De minima lopen uiteen van 1 graad in het oosten tot 6 in het westen.

Morgen is er eindelijk weer kleur in het weer. Er zijn perioden met zon, maar er zijn ook nog wel enkele wolkenvelden. Niet meer die lage rotzooi van de afgelopen dagen, maar meer middelbare bewolking. Het ziet er dus allemaal een stuk vriendelijker uit. Ook blijft het vrijwel overal droog. De kans op een klein buitje is in het noorden wel aanwezig. De temperaturen lopen minder hoog op dan dat we gewend waren. Over het algemeen liggen de maxima rond de 9 graden.

Zaterdag bij de intocht van Sinterklaas gaan er buien vallen, mogelijk met hagel en onweer. Het wordt nog iets frisser met 7 a 8 graden en in buien nog wat lager.

Fijne avond!

Nederland
 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Jonge uil  (Foto: qltel)
Qltel maakte deze prachtige foto van een jonge uil. ( foto: qltel)