'PSG en Monaco voor ¤150 miljoen akkoord over tiener Mbappé'

Paris Saint-Germain lijkt werk te maken van de komst van Kylian Mbappé. De club heeft volgens Franse media met AS Monaco een akkoord bereikt over de transfer.

PSG stuntte eerder deze zomer al met de komst van Neymar. De ploeg uit Parijs betaalde 222 miljoen euro voor de Braziliaan, maar is opnieuw bereid om een flink bedrag neer te leggen. Mbappé moet de volgende speler zijn die de overstap maakt naar PSG.

Volgens Franse media is de transfer van Mbappé zo goed als rond. Le Parisien en L’Équipe melden dat PSG en AS Monaco een akkoord hebben bereikt over een bedrag van 150 miljoen euro voor de 18-jarige speler. Daarnaast mag de kampioen van vorig seizoen rekenen op een speler van PSG. Julian Draxler, Lucas Moura of Javier Pastore maakt de overstap naar AS Monaco.

Welke speler de overstap gaat maken, is nog het enige struikelblok bij het afronden van de transfer. Ook Mbappé heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Paris Saint-Germain. De aanvaller werd eerder deze week uit de selectie gezet vanwege een incident op de training.