'Ariana hysterisch na explosie bij concert'

Volgens bronnen van TMZ is Ariana Grande "hysterisch" en "ontroostbaar" na de bomaanslag bij haar concert maandag in Manchester, waarbij zeker 19 bezoekers om het leven kwamen en rond de 50 fans gewond raakten.

De entertainmentsite zegt bronnen te hebben die in contact zijn geweest met de 23-jarige zangeres. Ze zou er helemaal kapot van zijn dat de jonge mensen die naar de Manchester Arena kwamen om een leuke avond te hebben, het leven lieten of gewond raakten.

De insiders laten ook weten dat het volgende concert in Ariana's Dangerous Woman-tournee, aanstaande donderdag in de O2-arena in Londen, op losse schroeven staat om twee redenen. Het optreden zou door de autoriteiten kunnen worden gezien als een te groot veiligheidsrisico, maar de zangeres zou naar verwachting deze week ook nog absoluut niet in staat zijn weer op te treden.

Een woordvoerder van de zangeres liet maandagavond aan Variety weten dat Ariana, die net van het podium was toen de explosie plaatsvond, ongedeerd bleef. De politie in Manchester behandelt de ontploffing als een terroristische aanslag.

In een bericht op Twitter heeft Grande gereageerd op de explosie vlak na haar concert in Manchester, waarbij zeker 19 doden vielen.

"Gebroken. Uit de grond van mijn hart, het spijt me zo, zo erg. Ik heb er geen woorden voor", aldus de 23-jarige zangeres. Veel fans laten Ariana in de comments weten dat ze zichzelf de ontploffing, die door de politie als een aanslag wordt behandeld, niet kwalijk moet nemen. Ook blogger Perez Hilton beantwoordt de tweet, met de woorden "dit is niet jouw schuld. Neem die last niet op je. We voelen allemaal de pijn. Veel liefde."

Ariana's manager Scooter Braun heeft ook een reactie op social media geplaatst. "Vanavond zijn onze harten gebroken. Woorden schieten te kort om ons verdriet voor de slachtoffers en hun familie van deze zinloze aanval uit te drukken."

Hij gaat verder: "We rouwen om de levens van kinderen en andere geliefden die zijn beëindigd in deze laffe daad. We zijn dankbaar voor de inzet van de eerstehulpdiensten in Manchester die zich naar het gevaar spoedden om levens te redden. We vragen jullie allemaal de slachtoffers, hun families en alle andere betrokken in jullie gedachten en gebeden op te nemen."

'Ariana hysterisch na explosie bij concert'

'Ariana hysterisch na explosie bij concert' (Foto: BuzzE)