FOK! Wat een weer: valt de zomer dit weekend?

De weersverwachting voor vandaag ziet er heel aardig uit. Er trekken vandaag wat stapelwolken over en in het noorden kan nog wat lichte motregen vallen. In het midden en zuiden van het land wordt het zonnig. De middagtemperatuur loopt uiteen van zo'n 19 graden in het noordwesten tot 24 graden in het zuidoosten. De westenwind is vrij krachtig bij de kust en matig in het binnenland. In de avond neemt de wind geleidelijk af.

Het ziet er voor de komende dagen ook goed uit. Er komen enkele droge dagen aan met wellicht woensdag zo'n 25 graden en maar een kleine kans op neerslag.

Zon op 06:22
Zon onder 21:07
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Bloemetje in de heemtuin in Rucphen (Foto: qltel)
Bloemetje in de heemtuin in Rucphen (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1672 Christiaan Huygens observeert als eerste de zuidelijke poolkap van Mars.
1847 Koning Willem II legt de eerste steen van zijn paleis in Tilburg, het huidige Paleis-Raadhuis.
1940 Begin Operatie Adelaar tijdens de Slag om Engeland.
1961 Op gezag van Walter Ulbricht en de Sovjetleider Nikita Chroesjtsjov wordt begonnen met de bouw van de Berlijnse Muur.
1992 De eerste dag van de inkshandigen wordt gevierd.
2005 Talpa (Talpa ), de tv-zender van de John de Mol begint met uitzenden.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.