'DWDD-restaurant was niet meer te redden'
Het pop-uprestaurant van De Wereld Draait Door was gedoemd te mislukken. Na de slechte recensies zou doorgaan "een marteling voor iedereen" zijn geweest, zegt Robert Kranenborg in Veronica Magazine.
"Het was niet meer te redden met: 'Jij moet beter je best doen' of: 'Jij moet het anders aanpakken'. Dan zou het dagelijkse stress en spanning worden", aldus Kranenborg. "Het was een strijd die we niet konden winnen. Er waren twee slechte recensies geweest en die gaan mensen geloven, wat ze ook voorgeschoteld krijgen."
Kranenborg was wel even goed ziek van het debacle. Nadat het restaurant de deuren had gesloten, vertrok hij daarom een paar dagen naar het buitenland om af te blazen. "Ik was er helemaal klaar mee. Als we dan vijf dagen naar Parijs gaan, worden we vanzelf weer blij."
Het pop-uprestaurant zou eigenlijk drie weken lang gerechten voorschotelen die Kranenborg eerder in het programma had bereid. Na twee dagen werd echter al besloten te stoppen.
'DWDD-restaurant was niet meer te redden' (Foto: BuzzE)