'DWDD doet aan illegaal downloaden'

De Wereld Draait Door (DWDD) doet aan piraterij. Tot die conclusie komt RacerDKB vandaag op het forum. In de uitzending van gisteravond lieten ze namelijk een gedownloade film zien.

"Een aantal uur geleden bevond ik mij in een gezelschap waar De Wereld Draait Door op de achtergrond aan stond", aldus de beste man. "In een item over de filmmuziek van Ennio Morricone versus John Williams leverden een of andere Belg en een overjarige rocker hun cliché voorbeelden aan, waarbij zij het fragment kort introduceerden en er af en toe een hip Engels scheldwoord tussendoor gooiden."

"Bij een van de latere fragmenten waar zij de intro van The Hateful Eight van Tarantino lieten zien, viel het mij op dat de kwaliteit van de beelden vrij magertjes was. Magertjes, als in DVD-screenerkwaliteit. Nu heb ik deze beelden eens naast elkaar gezet, en naast wat kleurcorrecties zie ik eigenlijk weinig verschil."

Verolgens komt RacerDKB met twee voorbeelden. Hij heeft ze in GIF-vorm gezet om het gemakkelijker te maken. Waarvoor hulde!

dwdd
Zien jullie verschil of niet? Drop je mening in de comments!