Real Madrid vroeg voorbij FC Sevilla

Koploper Real Madrid heeft woensdag de thuiswedstrijd tegen nummer vier FC Sevilla met 2-1 gewonnen. James Rodriguez zette de Madrilenen na twaalf minuten op voorsprong door duikend raak te koppen op een voorzet van Marcelo. Jesé schoot na ruim een half uur raak op aangeven van Isco.

Sevilla-doelman Beto had het veld toen net moeten verlaten nadat hij bewusteloos was geraakt na een botsing met Karim Benzema. Iago Aspas maakte tien minuten voor tijd nog een doelpunt voor Sevilla. Hij tikte binnen op aangeven van Vitolo.

Real Madrid behoudt vier punten voorsprong op achtervolger FC Barcelona. Atlético Madrid volgt op zeven punten van de koploper. FC Sevilla zag de achterstand groeien tot twaalf punten, maar behoudt wel de vierde plaats met een punt meer dan nummer vijf Valencia.