Ook bij Blizzard is het uitverkoop

De smeekbedes van onze portemonnees om te stoppen met geld uit te geven worden niet verhoord. Terwijl bij Steam vandaag alle remmen losgaan tijdens de herfstuitverkoop, besluit ook Blizzard alle games en veel merchandise in de uitverkoop te doen.

Voor degenen die altijd nieuwsgierig zijn geweest naar World of Warcraft: de Starter Edition voor Blizzard's populaire MMORPG is nu te verkrijgen voor slechts vijf euro. Voor dit geld krijg je 30 dagen speeltijd, plus alle uitbreidingen tot en met Mists of Pandaria. Verder zijn ook Starcraft II: Wings of Liberty en de uitbreiding Heart of the Swarm ieder tien euro. Als laatste wordt Diablo 3 aangeboden met een korting van 50 procent, waardoor de uiteindelijke prijs twintig euro wordt.

Voor degene die niet zo geïnteresseerd zijn in de games, geeft Blizzard ook nog kortingen op merchandise die alleen deze vrijdag (Black Friday) gelden. Een kleine greep uit het assortiment: Warcraft-boeken van auteur Christie Golden voor dertien dollar, muismatten van Starcraft voor $10,50 dollar, en een handdoek van Diablo 3 voor $17,40 dollar.

De kortingen voor de merchandise gelden zoals eerder gezegd alleen deze vrijdag. De kortingen voor de games gelden tot 2 december.

World of Warcraft Sale

Diablo Sale
Ook bij Blizzard is het uitverkoop