Vrouw (24) ontmaagdt babysitter (15)

Het leven van een vijftienjarige jongen gaat niet altijd over rozen. Zo dacht een knaap uit het Welshe Holyhead een zakcentje bij te verdienen door babysitter te spelen bij het kind van een 24-jarige vrouw. In plaats van op te passen, beroofde Nicola Mason hem van zijn maagdelijkheid.

In Wales is momenteel de rechtszaak begonnen tegen Mason en haar 46-jarige vriend John Ford. Volgens de aanklacht heeft het stel de nu 16-jarige oppas gedrogeerd, waarna de man des huizes de jongen dwong seks met zijn niet geheel onknappe vriendin te hebben.

Het knaapje stribbelde eerst nog tegen, want het zou de eerste keer worden dat hij zijn pretprikker in een vochtige mossel zou steken. Uiteindelijk ging hij toch overstag. Ford keek toe en zei het ventje dat zijn vriendin zo botergeil was, dat hij alles met haar mocht doen. Dit liet hij zich geen tweemaal zeggen, en hij reeg het blondje aan zijn paarsgepunte lans.

Twee, drie weken later ging de babysitter weer naar het stel. Ditmaal wachtte Mason hem al op in hun slaapkamer. Weer vertelde Ford dat zijn vrouwtje voor alles in was. Opnieuw weigerde het ventje, maar ook deze keer liet hij de jongedame alle hoeken van de kamer zien. Uiteindelijk lekte de zaak toch uit en werd het geile stel in de boeien geslagen.

Ford ontkent tweemaal een minderjarige te hebben aangezet tot seks. Mason op haar beurt ontkent twee keer te hebben geneukt met een minderjarige. De zaak is nog immer gaande...