Man genaaid door twee hoeren

Een 55-jarige Zweed voelt zich flink genaaid. Toen hij onlangs een triootje had met twee hoeren, toog hij na de seks naar de politie van Göteborg omdat hij de prijs wat aan de hoge kant vond. Brømsnør sloeg hem hierop direct in de boeien, aangezien prostitutie in Zweden illegaal is.

De beste man had wel eens zin in een verzetje. Omdat je rechterhand ook begint te vervelen, ging hij naar de hoerenbuurt en pikte er twee lichtekooien op. Voor 3.000 Zweedse kronen de vrouw, omgerekend ruim 325 pietermannen, mocht hij een uurtje over ze heen.

Toen de zak leeg was, vond hij 650 euro voor een uurtje plezier toch wat prijzig. Hij belde de politie met de mededeling dat hij was beroofd. Omdat ook in Zweden de koddebeiers niet dom zijn, kwam al snel de aap uit de mouw. Toen glimknoop vroeg waarom hij naar de hoeren was geweest, antwoordde de beste man: "Zo is het. Een man heeft zijn behoeften."

Brømsnør kon er echter niet om lachen. Aangezien hoeren er haram zijn, mag de man nu een boete ophoesten van maar liefst 2.665 euro.