FOK! wat een weer... Geregeld regen

Hallo beste mensen! Mijn internet lag er de afgelopen week uit, dus ik kon derhalve geen weerberichten maken. Excuses hiervoor. Het weer zit op dit moment in een stroomversnelling, want de ene naar de andere storing trekt over ons land. Het ene moment regent het lang, op het andere moment zijn het buien.

Buien waren er gisteren ook en dat waren forse exemplaren. Het kwam op diverse plaatsen tot rake onweersklappen en hier en daar ook grote hagelstenen. De buien vielen vrijwel overal, al zullen er ook wel een paar plaatsen zijn waar het wel meeviel met het buiengeweld. Ook in Haarlem was het lange tijd droog met af en toe zon, maar rond een uur of zes trok er ook hier een flinke onweersbui over.

Vandaag trekt er weer een regenfront over waarbij het weer geruime tijd nat zal zijn. Pas diep in de middag klaart het langzaam weer wat op. Ook de zuidenwind, die later draait naar het zuidwesten, neemt na een tijdelijke adempauze weer toe tot krachtig of hard aan zee. In het binnenland is de wind weer sterk vlagerig. Bij dit alles wordt het ongeveer 14 graden.

Na morgen blijft het wisselvallig. Echt stabiel weer zit er voorlopig nog niet in.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Sjoerdsroad
In the middle of the road...Sjoerd heeft de weg voor zich alleen.