PVV: lak aan vrijheid van meningsuiting

Geert Wilders, het enige lid van de PVV, heeft wederom blijk gegeven dat hij lak heeft aan de vrijheid van meningsuiting. Dit valt te lezen op zijn Facebookpagina, waarin hij oproept om een moskee te sluiten die een andere invulling wil geven aan de dodenherdenking.

Wat dat betreft zit de beweging voor een keertje op een lijn met een PvdA'er. Burgemeester Broertjes van Hilversum is namelijk van plan een stokje te steken voor de herdenking van de 'schaduwholocaust', die de moskee gepland heeft op 4 mei.

De moskee is van plan om op die datum "De slachtoffers van de etnische zuivering van Palestina en de slachtoffers van de onrechtmatige bezetting die daarop volgde" te herdenken. Bijzonder ongelukkige timing misschien, respectloos en smakeloos volgens bepaalde definities, maar niet onwettig.

Om redenen die niet helemaal duidelijk zijn, heeft Geert Wilders aangegeven de moskee te willen sluiten. Op zijn Facebookpagina zijn lovende reacties te lezen aan het adres van de leider van de beweging.

Zo bijvoorbeeld Jeffry Jans: "Word een keer tijd dat wij echte burgers van nl een keer in opstand moeten komen!! De hef in eigen handen moeten nemen!! Genoeg is genoeg!! En als elke Nederlander nou eens mee doet en dat iedereen nou eens mee deed moet je dan eens zien hoe Nederland op de kop gaat staan!! En dan moeten we meteen denhaag erbij pakken waar die likkers zitten en die alles maar naar Brussel smijten kwa geld en wij kunnen overal maar na slikken! Je buurman na de voedselbank en die kutb.......rs maar alles toegereikt krijgen!! De maat is vol!!"

Jopie Schroder Kok heeft ook een goed idee: "Als je er in 1 keer bergen uit wil roeien alle moskeeen vol van de moslims varkens injagen.of bommen erop pleuren .maar ik weet dat het niet kan.maar het is wel een wens "

Dat idee sluit weer goed aan bij dat van Jose Prins: "Met een bulldozer, effe pletten. Minder minder! !!!"

En Wim de Jager is ook voor een diplomatische oplossing: "die moskee alle maal sloopen met hun er bij"

Evenals Wien Smeets: "opblazen dat varkenshok , f16 er op af stuuren , en een bometje er op", hierbij moet je zelf even uitzoeken wat een'bometje' is.