'Kanye wil met Kim de ruimte in'

'Kanye West, Kanye oost, kan je ook omhoog', moet de hedendaagse reïncarnatie van Jezus, Kanye West, hebben gedacht toen hij zijn huwelijksreis plande. Naar verluidt wil hij namelijk met Kim de ruimte in, nadat het als 'Kimye' bekendstaande koppel eenmaal getrouwd is.

Kanye zou volgens een bron van National Inquirer nog gekker zijn op het heelal, dan het heelal op hem is. "Kanye is geobsedeerd door de ruimte en alles wat sci-fi is. Hij heeft veel ruimteschip-gerelateerde muziekvideo's uitgebracht en overwoog zelfs om zichzelf om te laten scholen tot astronauttechnicus."

De bron vervolgt: "Klaarblijkelijk was Kim aanvankelijk niet overtuigd, maar Kanye heeft haar om gekregen en er wordt zelfs gespeculeerd dat haar realityshow het gaat uitzenden."

De CSS Skywalker, ofwel het Bigelow Next-Generation Commercial Space Station, is het eerste private ruimtestation ter wereld en opent haar deuren (of luchtsluizen) naar planning in 2015. Per persoon per nacht zou Kanye het geintje een miljoen dollar kosten, omgerekend allejezus veel geld.

Indien het duo inderdaad besluit zichzelf de ruimte in te laten schieten, wenst FOK! hen niet alleen een behouden vaart, maar zo ontzettend veel vreugde en geluk dat ze besluiten er voorlopig te blijven. Het zou per wereldbewoner slechts een dubbeltje per jaar kosten om ze daar te houden.