Lost Saga gevonden door Nexon

Nexon Europe heeft vandaag Lost Saga aangekondigd. Het spel is een free-to-play multiplayer online vechtspel ontwikkeld door I.O. Entertainment.

Met meer dan honderd personages, waaronder een Robin Hood en ninjakrijgers die in twintig omgevingen tot hun beschikking hebben om in te spelen, hebben zestien gamers het tegelijkertijd op elkaar voorzien.

Er zijn verschillende gevechtmodi in Lost Saga. In de 'Crown Control'-modus moeten spelers de kroon van hun team te beschermen tegen hun tegenstanders, en in de 'Prisoner'-modus kunnen spelers de vijand op het strijdtoneel in gevangenschap nemen. De 'Power Stone'-modus daagt spelers uit om hun vaardigheden te beschermen door hun Power Stone te verdedigen en de 'Boss Raid'-modus verheft één speler tot de ultieme eindbaas, die tegenstanders door middel van samenwerking willen te vernietigen.

Uitrustingen en wapens in Lost Saga zijn elk verbonden aan specifieke vaardigheden, en winnende spelers kunnen zich de uitrusting en wapens van hun tegenstanders en de daarbij behorende vaardigheden toe-eigenen. Een wisselsysteem laat spelers in de strijd personages uitwisselen om zo van tactiek te veranderen en enorme combo’s te behalen.

Lost Saga zal beschikbaar zijn in zes talen, namelijk Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools en Turks. De gesloten bètatest start begin 2014.