Nexon houdt speciale kerstactie

Nexon Europe heeft een speciaal evenement aan te kondigen, waarin ze de meest toegewijde community-leden met een pakket van 1,5 miljoen euro belonen. Het evenement vindt plaats vanaf tot en met 2 januari.

Het evenement bestaat uit drie verschillende onderdelen genaamd 'Drievoudige Bonus Actie'.

  1. Bonus Nexon Cash (NX): Het eerste onderdeel kijkt naar de uitgaven van spelers over heel 2013, en beloont hen met bonus Nexon Cash (NX) in verhouding tot dat bedrag. Hoe meer een speler heeft uitgegeven, hoe meer bonus Nexon Cash de speler terugkrijgt. Nexon Europe heeft 1,5 miljoen euro voor deze bonus gereserveerd, en spelers kunnen live inzien hoeveel hiervan is uitgegeven.
     
  2. Bonus Voorwerpen bij Aankoop: Verder zullen aanvullende bonusvoorwerpen beschikbaar zijn voor spelers die gebruikmaken van bepaalde betalingssystemen, zoals Boku, DaoPay, InComm, KarmaKoin, Skrill, Mopay, MopayCall, PayPal, Paysafecard, PaytoGo, Paymentez en GameSultan. Afhankelijk van het bedrag dat een speler uitgeeft gedurende de evenementperiode, zullen diverse Nexon Cash voorwerpen gratis aan hen cadeau worden gedaan.
     
  3. Bonus Punten voor Beloningsvoorwerpen: En het laatste onderdeel neemt de hoeveelheid Nexon Cash die gedurende het evenement is uitgegeven in beschouwing en spelers kunnen bonuspunten verdienen die kunnen worden ingeruild voor beloningsvoorwerpen voor hun favoriete spel. De beloningsvoorwerpen zijn tussen de €2 en €50 waard, afhankelijk van de totale uitgaven tussen 2 december en 2 januari.

Nexon Cash is het universele betaalmiddel in alle Nexon Europe-titels en dit aanbod geldt dan ook vanaf vandaag voor spelers van alle titels, zoals Combat Arms, Atlantica, MapleStory, Vindictus, War Rock, Dekaron en Navy Field 2.

Nexon kerstactie