Zesjarige geschorst om handkus

"Wij willen ook eens voorkomen in zo'n ranzig schoolseksbericht van Djeez", hebben ze op een school in Colorado wellicht gedacht. Maar omdat er geen leerlingneukende milfjuffen voorhanden waren, hebben ze maar iets gefabriceerd. Die zwakke poging levert ze slechts een vrij preuts bericht van Ser_Ciappelletto op.

Bestuurders van de Lincoln School of Science and Technology in Canon City besloten namelijk een zesjarig jochie te schorsen wegens seksuele intimidatie. Het jochie had de euvele moed gehad om tijdens de leeskring zijn vriendinnetje een handzoen te geven.

Hunter Yeldon is namelijk smoorverliefd, voor zover zesjarigen dat kunnen zijn, op een medeleerlinge. Omdat de affectie wederzijds is, besloot Hunter er eens iets mee te doen: "Ik bewoog naar haar toe en zoende haar op haar hand. Dat is wat er gebeurde", zegt het jochie.

Goed genoeg voor nog een schorsing, zo dachten bestuurders. Ja, 'nog een', want Hunter is al eens geschorst geweest omdat hij het meisje een zoen op haar wang gaf. Zijn moeder berust zich echter allerminst in deze tweede straf. Ze is woest omdat de directrice haar zoon beschuldigt van seksuele intimidatie.

De beschuldiging blijft niet zonder gevolgen: de schorsing komt in zijn schooldossier, dat hij nog met zich mee zal dragen totdat hij op z'n achttiende van school gaat. De moeder wil dan ook dat het verdict 'seksuele intimidatie' uit zijn schooldossier geschrapt wordt.

Hunter heeft er duidelijk van geleerd: "Ik moest terecht naar het kantoortje. Ik heb iets stouts gedaan en ik heb er spijt van." Volgens zijn moeder is dat niet het enige wat hij geleerd heeft: "Dat woord zou niet gebruikt moeten worden in bijzijn van een zesjarige. Mijn zoon stelt me nu voortdurend vragen: 'Wat is seks, mamma?'"