Kijkers Family Guy geschokt (spoiler!)

De aflevering van Family Guy die gisteren in de V.S. is uitgezonden en inmiddels ook op internet verkrijgbaar is heeft fans van de serie wereldwijd doen schrikken.

Mocht je de aflevering nog niet gezien hebben en je een vaste kijker zijn, dan is het aan te raden om hier even te stoppen met lezen. Hieronder even wat vulmateriaal om niet teveel te spoileren


(Family Guy Intro)
 


De Family Guy-cast (Afbeelding: FOK!Games / Family Guy: Back to the Multiverse)

In de aflevering "Life of Brian" kwam Brian Griffin, een van de hoofdpersonages van de serie om het leven. Hij is overreden door een auto voor het huis van de Griffins. Stewie, die eerder in die aflevering zijn tijdmachine doelbewust gesloopt heeft omdat die alleen maar voor problemen zorgde, was buiten zinnen. Pogingen om zijn maatje te redden doormiddel van bijvoorbeeld het bouwen van een nieuwe tijdmachine waren tevergeefs.

Fans en kijkers over de hele wereld reageren geschokt op het nieuws, en het internet ontplofte nog tijdens de aflevering. Veel twitteraars geloven het niet en hopen alsnog op een goede afloop:

Sommigen zijn teleurgesteld in Seth MacFarlane, de schrijver van de serie en de stemacteur achter veel stemmen uit Family Guy, waaronder Brian en Stewie:

Meteen na de uitzending liet FOX, het station dat Family Guy in de Verenigde Staten uitzendt een "Farewell to Brian Griffin"-video zien. Of Brian nog terugkomt in de serie is in ieder geval nog maar de vraag.

 

† Brian Griffin
1999 - 2013

Submitter:  Bron: Family Guy