Tatjana vindt make-up maar lastig

Tatjana Simic gaat het liefst zonder make-up de deur uit. "Ik vind make-up soms echt een lastige zaak", vertelt de 50-jarige zangeres en actrice voor de camera van Novum Nieuws. "Ik weet dat ik voor televisie en fotoshoots met make-up moet verschijnen, maar ik ben liever naturel."

Tatjana wijt haar aversie tegen make-up aan haar werk, waarvoor ze zich vaak flink moet uitdossen. "Voor andere mensen is dat niet te begrijpen misschien, omdat ze denken: ik wou dat ik een keer naar een gala mocht, of dat ik een keer een mooie jurk, make-up en haar van Mari kreeg aangemeten", zei ze bij de lancering van World of Beauty, de webshop van Mari van de Ven.

Van de Ven staat regelmatig bij Tatjana op de stoep om de zangeres mooi te maken. "We wisselen altijd ervaringen uit. Meestal hebben we pas drie uur later resultaat", aldus Tatjana. De visagist en haarstylist komt daarom meestal iets vroeger dan de afgesproken tijd. "Als ik zeg: half 7, staat hij om zes uur op de stoep. Dan sta ik nog onder de douche", vertelt Tatjana. "Maar gelukkig kan ik bij Mari gewoon in m'n nakie de deur opentrekken."