FOK! wat een weer... Rustig herfstweer

Dag mensen! Relatief gezien was er het afgelopen weekend toch wel vrij veel bewolking aanwezig en bovendien viel er zelfs wat motregen. De temperatuur wist desondanks toch nog tot 20 graden op te lopen. Eigenlijk prima herfstweer en dat houden we een groot deel van de week vast.

De kracht van de zon neemt nu toch vrij snel af, dus de bewolking zal dan ook moeilijker gaan oplossen. Dit is ook vandaag het geval, maar toch zullen er net als gisteren ook nog wel plaatsen zijn waar de zon wél af en toe doorbreekt. Verder ontstaat er in de nacht ook hier en daar nevel en mist en ook die kunnen lang blijven hangen. Kortom: rustig, maar op veel plaatsen wel vrij somber weer. Toch kan het kwik nog oplopen naar een graad of 19 en alleen langs de kust is het iets frisser. De wind is zwak tot matig en komt uit een westelijke richting

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 Snelweg

Blind_Guardian was de afgelopen week op weg naar zijn werk en maakte nabij Amersfoort deze foto. Vlak daarna begon het te regenen. Fraaie foto van de zon die opkwam, net voordat de bewolking binnenschoof.