SM-meesteres naait slaafjes

Een 35-jarige vrouw uit St Pölten is aangeklaagd wegens illegale prostitutie. De Oostenrijkse heeft zich grof laten betalen voor het misbruiken van een paar geile kerels. De slaven werden naakt het bos ingestuurd om hout te hakken.

Een advertentie waarin een SM-meesteres op zoek was naar nieuwe slaafjes, heeft veel belangstelling getrokken. Er kwamen maar liefst vijftien reacties binnen van geile kerels die zich graag laten afstraffen door een dominante vrouw. Uiteindelijk besloten twee of drie mannen met de vrouw in zee te gaan.

Normaal is het dan de bedoeling dat je snoeihard wordt afgeranseld en er nog een stijfje van krijgt ook, maar deze kerels kregen niet hetgeen waarvoor ze hadden betaald. Nee, de arme drommels werden aan het werk gezet op de boerderij van de vrouw. Zo moesten ze naakt hout hakken, of moesten ze grasmaaien met een fetisjmasker op.

"Ze droegen kleding die in dergelijke kringen gebruikelijk is", zo laat een politiewoordvoerder weten. "Leren en plastic kleren en maskers." Hoeveel de slachtoffers de meesteres hebben betaald is onbekend, maar na een week beseften ze zich dat ze waren genaaid en nokten af.

De vrouw is uiteindelijk opgepakt wegens illegale prostitutie. De zaak is al een jaar oud, maar is nu ineens opgepikt door de media. De meesteres is een moeder van twee kinderen die het geld nodig had wegens een scheiding.