FOK! wat een weer... Flink wat zon

Hallo! Met name in de zuidelijke helft van het land viel er gisteren wat lichte regen, maar de hoeveelheden bleven gering. In het noorden en oosten scheen de zon eerst nog af en toe en bleef het overwegend droog. Vandaag schijnt overal de zon weer en loopt de temperatuur vrij hoog op.

Gaan we van noord naar zuid toe, dan liggen de temperaturen tussen de 23 en 28 graden. Vanmiddag kan er op het strand een zeewindje opsteken waardoor het daar iets afkoelt. In het binnenland staat er een zwakke tot matige oostelijke wind.

Ook morgen is het nog vrij warm, maar kan er in het uiterste zuiden een regen- of onweersbui ontstaan. Zondag zakt het kwik weer wat en heeft het zuiden nog steeds kans op een verfrissende bui. In de rest van het land lijkt het een droog weekend te gaan worden en ook daarna blijven de neerslagkansen uiterst klein. Ik ben eigenlijk van plan om in staking te gaan todat ik weer een leuk weerbericht kan maken. Nou ja... wat zou FOK! zijn zonder weerbericht?

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Tavira1
KlapMongeaul is een paar weken op vakantie geweest in Portugal en heeft er een mooi reisverslag van gemaakt.

Tavira2
Een groepje krabben klautert het land op.

 Tavira3
De foto's zijn gemaakt in Tavira, in het zuiden van Portugal.

 Tavira4
De zonsondergangen...

Tavira5
...waren prachtig.

 Tavira6
Af en toe was er ook wat lage bewolking.

 Tavira7
De natuur doet het prima daar in de warmte.