Man jat paspop en lingerie voor haar

Een man uit de Amerikaanse staat Washington heeft wel twee heel opmerkelijke diefstallen gepleegd. Eerst jatte hij een paspop uit seksshop Lovers in Silverdale. Even later keerde hij terug om ook het ondergoed van de pop mee te nemen.

De eigenaar van de hobbywinkel snapt er geen reet van. "Hij kwam hier binnengewandeld, probeerde een hele paspop mee te graaien en rende meteen weg", vertelt Martin Walker. "Helaas voor hem viel de onderste helft van zijn buit eraf. Zo kon hij enkel het bovenste gedeelte van de paspop stelen."

Alleen aan een pop heb je niet zo veel. Om hierop je lusten te botvieren met je paarsgepunte lans, moet je je vriendin wel een beetje mooi aankleden. Hij nam het haar van de pop mee onder de arm en sloeg na sluitingstijd een ruit van de seksshop in. Hij nam echter niet de benen (die zitten tijdens de seks toch maar in de weg), maar nam wat geile lingerie mee. En nog een paar seksspeeltjes.

De koddebeiers hadden weinig moeite om de domme inbreker in de kraag te vatten. De beste man had namelijk een spoor van seksspeeltjes achtergelaten.

Dit móet een FOK!ker zijn!