FOK! wat een weer... Droger

Goeiedag allemaal! Uiteindelijk is het in een groot deel van het westen van ons land uitgedraaid op een flink waterballet. Aalsmeer had met 52 millimeter de hoogste som. Verder viel er ook in Zuid-Holland meer dan 30 millimeter. Bij mij thuis viel het helaas flink tegen met de regen. Al deze neerslag trok gisteren maar heel langzaam naar het oosten toe.

De regen trok de afgelopen nacht op een slakkegangetje naar het oosten toe weg, maar het bleef op de meeste plaatsen nog wel bewolkt. Vandaag krijgen we in de noordwestelijke helft weer eens wat zon te zien, maar in het zuiden zal het nog wel lang bewolkt blijven. Verder kan er ook nog wel een enkele bui vallen. Met 11 of 12 graden is het vandaag al behoorlijk fris te noemen. De wind draait naar het noordwesten toe en begint flink toe te nemen. Langs de kust is zelfs windkracht 6 mogelijk. Brrrrrrr....

Morgen is het echt een dag om in bed te blijven, want er vallen buien met kans op hagel en onweer. De temperaturen zijn met 9 tot 11 graden uitermate bedroevend. Vanaf vrijdag loopt het kwik weer iets op, maar het blijft nog wisselvallig.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Familie Gans
Pa, ma en kinderen. Heel schattig. KlapMongeaul wist dit weer mooi vast te leggen.

Gansjes
Hopelijk ligt er geen roofvis op de loer...