sylvesterrr stopt als Coördinator Moderaties

Icoon Sitenews - Frontpage Iedereen die wel eens reageert op de Frontpage krijgt er mee te maken: moderaties. Een trouw team van FP-moderators probeert door het uitdelen van minpunten de reacties op de FP in goede banen te leiden. Aan het hoofd van deze FP-moderators stond de afgelopen 10 maanden sylvesterrr. Hij neemt nu helaas per direct afscheid van FOK!.

De functie Coördinator Moderaties werd in februari van dit jaar in het leven geroepen. Sylvesterrr, die eerst twee jaar FP-moderator was geweest, bleek vanaf het begin de aangewezen persoon voor deze Site Admin-positie. Naast al zijn taken op moderatie-gebied was sylvesterrr bovendien al geruime tijd developer.

Helaas is aan dat alles nu een eind aan gekomen. Verschillende factoren - waaronder tijdsgebrek - hebben er voor gezorgd dat sylvesterrr niet langer als crew op FOK! te vinden zal zijn. Namens heel FOK! willen wij hem bedanken voor zijn grote inzet en zijn kundige kijk op de reacties.

Omdat er nog geen opvolger voor sylvesterrr is gevonden, zal de functie Coördinator Moderaties tijdelijk vervallen. Maar, niet getreurd, dit betekent niet dat er niet meer gemodereerd zal worden of dat er geen bans meer uitgedeeld zullen worden. Voorlopig zal de Eindredactie Nieuws, bestaande uit Veerboot en ondergetekende, sylvesterrrs taken namelijk overnemen.

Door deze wijziging ziet het Eindredactie-team van de Frontpage er als volgt uit:
Eindredactie Nieuws: steenz en Veerboot
Eindredactie Reviews: gr8w8 en pluisje
Eindredactie Columns: Seborik