'Huis Saar Koningsberger niet uit holberwonertijd'

Het huis van de actrice en voormalig TMF VJ Saar Koningsberger lijkt niet op dat van een holbewoner. Dat is de conclusie die FOK!film kon trekken na het afnemen van een interview met de actrice naar aanleiding van de nieuwe animatiefilm The Croods die onlangs in première is gegaan.

Op het FOK!forum hielden we een enquete over welke vragen je het liefst zou stellen aan Koningsberger als ze in levende lijve tegenover jou zou zitten. Nadat alle vunzige vragen en details over haar seksleven van de shortlist verdwenen waren bleef deze vraag liggen over het interieur van het huis van Saar. "Ik hou van strak" aldus Saar, "maar als ik lekker een avondje heb doorgefeest dan vind ik het niet zo erg als er rommel blijft liggen. Dat ruim ik de dag daarna dan wel weer op".

Koningsberger sprak de rol in van dochter Iep, een personage met wie ze zich goed kan identificeren. "Iep is lekker opstandig, zoals ik ook vroeger was toen ik jonger was. Ten tijde van mijn optreden in De Schippers van de Kameleon hadden mijn oudes hun handen vol aan mij."

Naast Saar Koningsberger spraken ook Sanne Wallis de Vries, Tim Knol en Waldemar Torenstra stemmen in van de personages uit The Croods.

Lees hier de recensie van FOK!film over The Croods.