Emma Stone blij met script The Amazing Spider-Man 2

Tijdens een promotie-interview voor haar film The Croods is Emma Stone ook even ingegaan op The Amazing Spider-Man 2, het vervolg op de succesvolle remake uit 2012. En hoe kan het ook anders bij een perstour: ze is laaiend enthousiast.

"Ik zit erin, Andrew (Garfield, red.) zit erin. Ze hebben Dane DeHaan, die echt een zeer goed acteur is, gecast als Harry Osborn, dat wordt volgens mij geweldig," aldus de roodharige schone. "En Shaeline Woodley als Mary Jane, zij is ook geweldig. Dus dat heb je allemaal en het script is zeer, zeer goed. Ik kijk er erg naar uit."

"Ik ben blij dat de eerste film zo goed werd ontvangen. Het wordt cool om te zien hoe Gwen en Peter de afstand gaan overbruggen die aan het einde van de eerste film tussen hen was ontstaan. Ik hoop dat ze Gwen nog steeds heldhaftig zullen laten zijn. Ik denk dat ze dat wel doen!"

Het script voor The Amazing Spider-Man 2 is neergepend door Roberto Orci en Alex Kurtzman, die eerder medeverantwoordelijk waren voor de Star Trek-reboot en de serie Lost. De film komt in 2014 uit.

Emma Stone in The Amazing Spider-Man
Emma Stone in The Amazing Spider-Man