FOK! wat een weer...Wat lichte motregen

Goedemorgen! Ook vandaag is er veel bewolking aanwezig en hieruit valt af en toe wat motregen. Voor de zon is er opnieuw weinig ruimte. De middagtemperatuur loopt op tot ongeveer 5 graden en de wind stelt helemaal niets voor.

Morgen breekt de zon overtuigend door en loopt de temperatuur al op naar een graad of 9, maar vooral de dagen daarna verlopen heerlijk zacht met maxima van 10 tot 15 graden. In de loop van de week komt er iets meer bewolking, maar de kans op neerslag lijkt pas tegen het weekend toe te gaan nemen. De wind draait eindelijk van het noorden naar het zuiden toe.

De wintersporters onder ons hebben dit weekend veel zon, terwijl het weer in Griekenland niet al te best is. Met name het westen van het land kreeg te maken met een actieve buienstoring. Erg zacht weer was het in het noorden van Europa.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

Sneeuwklokjes Bij qltel in Goch is het al lente! In zijn tuin verschenen een heleboel sneeuwklokjes.

Nog meer sneeuwklokjes
Nóg meer sneeuwklokjes!