Johnny de Mol geniet van sfeer Serious Request

Johnny de Mol geniet met volle teugen van Serious Request. De acteur en presentator doet volop mee aan de actie, die dit jaar geld inzamelt tegen babysterfte. Hij verblijft in de nacht van zaterdag op zondag in het Glazen Huis en zette voor aanvang een tatoeage bij een fan. Daar haalde hij al drieduizend euro mee op.

"De hele sfeer er omheen... Als je hier kijkt in Enschede op het plein: iedereen is vrolijk en iedereen staat in de regen, maar het maakt allemaal niet uit", zegt hij tegen Novum Nieuws. "Een hele bijzondere actie. Die week voor kerst is er maar één ding dat je hoort en dat is Serious Request."

Ook in het Glazen Huis wil Johnny de nodige sfeer brengen. "Ik heb mijn gitaar meegenomen", zegt hij. "Ik ben sowieso altijd een brok positieve energie, dus het is voor mij wel geweldig om die boys zo wakker te houden."

Het lijkt Johnny wel wat om, nadat hij een al tatoeage had gezet bij iemand anders, zelf het Glazen Huis te verlaten met een piercing. Daar moet dan wel een mooie vergoeding tegenover staan. "Dan wil ik best wel misschien een piercing zetten."