Zwarte Piet-bestrijders hebben fittie

De zelfbenoemde Zwarte Pieten bestrijders Quinsy Gario en Kno´Ledge Cesare zijn niet langer een team. Quinsy heeft besloten om op zijn wilderiaans eenzijdig de stekker uit het project, Zwarte Piet is Racisme, te trekken.

Na maanden van ruzie maken met andere mensen binnen de anti-racismeclub heeft Quinsy de inlogdata van de Facebook pagina veranderd en iedereen buiten gesloten. De organisatie is diep gechoqueerd door de acties van de rebelerende Gario.

Toen Kno´Ledge Cesare verhaal kwam halen waarom hij geen toegang meer had tot de pagina werd hem onomwonden te verstaan gegeven dat hij niks te zoeken had bij Zwarte Piet is Racisme.

Cesare die tijdens zijn elfde levensjaar naar Nederland kwam en toen veel is gepest met het fenomeen Zwarte Piet, dacht dat hij in Quinsy de juiste partner gevonden had, maar het blijkt dat Quinsy zichzelf voorop stelt en de movement op de tweede plaats. Zwarte Piet is Racisme is niet bedoeld als opstap naar persoonlijk succes. Om alles wat in afgelopen jaar opgebouwd is niet te laten vallen door onderlinge ruzies, heeft Kno´Ledge besloten om zijn samenwerking met Quinsy te beëindigen.