Ruimtebeesten vangen in Outernauts

Vandaag brengen Electronic Arts en Insomniac Games het spel Outernauts officieel uit. Outernauts is een nieuwe adventure role-playing social game ontwikkelt door Insomniac Games bekend van Spyro the DragonRatchet & Clank en Resistance.

In het spel ben je een van de leden van de United Earth's Outernaut-eenheidDe Outernauts vangen en trainen exotische ruimtebeesten, terwijl ze het op moeten nemen tegen piraten en boosaardige corporaties die de macht en controle over de Melkweg willen bemachtigen. Spelers zullen planeten kunnen verkennen, buit oogsten, evenals strijden aan de zijde van of tegen vrienden om een wilde en ongetemd universum te overmeesteren.

"Outernauts is de nieuwste game-universum van Insomniac Games. Wij geloven dat dit de vertrouwde Insomniac fans en de nieuwe consumenten op Facebook aanspreekt", zegt Ted Price, president en oprichter van Insomniac Games. "Door elementen van console-gaming te implementeren in een social game, hopen wij voor onze fans – zowel oud als nieuw – een unieke speelbeleving te geven op Facebook."

"Wij zijn verheugd om te zien dat een welbekende en gerespecteerde gameontwikkelaar haar nieuwste project lanceert op Facebook”, zegt Sean Ryan, Directeur Games en Partnerschip van Facebook. "Met de aankondiging van Outernauts hebben mensen die van consolegames houden een nieuwe manier om te communiceren met vrienden op Facebook."

Outernauts is nu verkrijgbaar op Facebook via http://apps.facebook.com/outernauts.