Regisseur reboot Fantastic Four aangekondigd

Het superheldennieuws stroomt binnen de laatste weken. Na het succes van The Avengers wil natuurlijk elke grote filmstudio een graantje meepikken en ook Fox gaat zich weer toeleggen op het maken van superheldenfilms. Regisseur Josh Trank is aangekondigd als dé man voor de nieuwe Fantastic Four film.

Er zijn reeds twee films in de Fantastic Four serie, maar deze waren zowel creatief als financieel niet écht een groot succes. Fox is dus van plan om de strategie van Sony na te gaan: het maken van een reboot. Josh Trank is dus de man die dit project in goede banen moet gaan begeleiden. Trank heeft al ervaring met het vastleggen van mensen met krachten, zoals we onlangs hebben kunnen zien in Chronicle.

Dit betekent echter nog niet dat we deze vier helden al in de volgende Avengers-film kunnen zien. Net als bij Spider-Man liggen de rechten bij een andere filmstudio, en zullen Marvel, Disney en Fox nog goede afspraken met elkaar moeten maken om hieruit te komen. Een releasedatum voor deze film is nog niet bekend. Eerst zal Fox de films The Wolverine en het vervolg op X-Men: First Class uitbrengen.