[Primera División] Tiende uitzege op rij voor Real Madrid

Real Madrid heeft zaterdag de tiende uitzege op rij in de Primera División geboekt. In het Estadio Benito Villamarin won de koploper met 3-2 van Betis Sevilla. Het winnende doelpunt kwam een kwartier voor tijd van de voet van Cristiano Ronaldo.

Betis kwam na tien minuten op voorsprong door een doelpunt van Jorge Molina, maar halverwege de eerste helft maakte Gonzalo Higuain gelijk. In de tweede helft waren de rollen omgekeerd. Ronaldo zette Real Madrid op voorsprong, Jefferson Montero bracht de thuisploeg langszij.

Bij een corner een kwartier voor tijd sloeg Real opnieuw toe. Doelman Fabricio bracht knap redding bij een kopbal van Sergio Ramos, maar bleef bij een inzet van Ronaldo het antwoord schuldig. Betis probeerde zich nog wel terug te knokken, maar had de pech dat de scheidsrechter tot twee keer toe een handsbal van Madrid in het strafschopgebied over het hoofd zag.

Real Madrid nemen door de zege een voorsprong van dertien punten op Barcelona. Voor de Catalanen staat zondag een uitwedstrijd tegen Racing Santander op het programma.