Eerste poster voor Men In Black III

Er is via Twitter een poster verschenen voor de film Men In Black III. De succesvolle films over de geheim agenten J en K kwamen voort uit de stripboeken serie uit 1990 van Lowell Cunningham. Het is inmiddels tien jaar geleden dat het tweede deel van Men In Black uitkwam.

We zijn nu tien jaar verder en Smith en Jones zijn weer helemaal terug. Hoewel, Smith moet het een groot deel van de film met Josh Brolin doen die een jongere versie van Jones speelt. In Men In Black III reist Smith terug naar de jaren zestig. Ook verscheen er een foto uit de film waarop we Brolin een wapen aan Smith zien aanbieden, uit de kofferbak van zijn auto.

Het scenario voor Men in Black III is geschreven door een aantal schrijvers waaronder Etan Cohen (Tropic Thunder), David Koepp (Jurassic Park), Jeff Nathanson en Michael Soccio (de tv-serie The Fresh Prince of Bel-Air). De film is wederom geregisseerd door Barry Sonnenfeld. Naast Smith en Jones zien we Emma Thompson, Betty White, Nicole Scherzinger en Jemaine Clement in de belangrijkste rollen.

Men in Black III draait vanaf 24 mei in de Nederlandse bioscopen.