EA Mobile brengt Monopoly, De Sims naar mobiel

Naast de sale dit weekend heeft EA deze week meer mobile apps uitgebracht en geüpdatet. Monopoly Hotels is uitgekomen voor iOS, er is een update voor Theme Park voor iOS en The Sims Freeplay is beschikbaar voor Androidgebruikers.

EA heeft Monopoly Hotels uitgebracht. Dit spel is gratis in iTunes te downloaden voor iOS-apparaten. In het spel bouw je hotels, waarbij Mr. Monopoly je helpt. Door nieuwe kamers en luxueuze voorzieningen te bouwen krijg je meer geld van hotelgasten, die door de voorzieningen extra aangetrokken worden. Ieder type kamer heeft een uniek thema en zal personages unlocken, inclusief zeer speciale bezoekers, zoals Mr Potato Head.

Theme Park voor iOS heeft een update gekregen waardoor er meer attracties, doelen en eettentjes beschikbaar komen. Het spel is hier te downloaden. EA belooft dat de komende weken meer updates beschiknaar zullen komen.

The Sims FreePlay is nu beschikbaar in de Android Market. De game biedt de fans van de franchise de mogelijkheden die ze kennen en waar ze van houden, inclusief 1.200 verschillende manieren om hun droomhuis en buurt in te richten. Maak jouw stad nog leuker met dierenwinkels, autohandelaren en supermarkten. De mogelijkheden zijn eindeloos om de stad uit te breiden en de 16 Sims hun leven te laten leiden. Vervul doelen om Lifestyle Points te verdienen die je vervolgens weer kunt besteden. De tijd in de game staat gelijk met de tijd waarin je het zelf speelt, dus ben je een nachtmens zul je je Sims veel in het donker zien. De game is gratis en in het spel kun je items kopen.

Theme ParkThe Sims Freeplay

Monopoly Hotels