Jolie en Pitt hadden 'geweldig' gesprek met Obama

Angelina Jolie en Brad Pitt hebben met de Amerikaanse president Barack Obama en vice-president Joe Biden een 'geweldige' ontmoeting gehad. "We hebben verschillende onderwerpen besproken", zegt de actrice tegen het entertainmentprogramma Extra.

Het acteurskoppel was vorige week met de Bosnische actrice Zana Marjanovic, die de hoofdrol speelt in Jolie's regiedebuut In the Land of Blood and Honey, op bezoek bij Obama in het Witte Huis. De 36-jarige Jolie is momenteel druk met het promoten van haar speelfilm.

"Brad heeft het vooral met Biden over New Orleans gehad," zegt Jolie. Pitt zet zich in voor de wederopbouw van de stad die in 2005 werd verwoest door orkaan Katrina. "Ik heb het met Zana Marjanovic en Obama gehad over Sarajevo en wat daar allemaal speelt. We hebben kort met hem gesproken en daarna met zijn medewerkers."

Jolie is blij met de ontmoeting op het Witte Huis. "Ik was vooral heel blij dat Zana een moment heeft gekregen met Obama", aldus Jolie. "Ze heeft haar land krachtig vertegenwoordigd."


Jolie en Pitt hadden 'geweldig' gesprek met Obama (Foto: Novum)