Man plast al 7 jaar schaamhaar uit

Murad Mulla is een niet benijdenswaardig man. De 48-jarige Indiër plast namelijk al zeven jaar achtereen schaamhaar uit. Daarnaast heeft hij ook al die jaren continu last van jeuk in zijn eenogige slang.

Zeven jaar geleden onderging de beste man een operatie om zijn vernauwde plasbuis wijder te maken. Om de wond weer op te lappen, haalde de chirurg een stuk vlees uit Mulla's scrotum en naaide dit netjes vast. Hoewel de medische literatuur voorschrijft dat bepaalde delen van een balzak geen haar bevatten, kreeg de arme drommel juist een behaard gedeelte op zijn plasbuis.

De Indiër kreeg na de operatie extreem veel last van jeuk in zijn jongeheer. "Later ontdekte ik tot mijn ontsteltenis dat er schaamhaar in mijn lichaam groeide", vertelt Mulla. "De arts besloot chemicaliën in mijn penis te spuiten. Het bleek slechts een tijdelijke oplossing."

Mulla's leven is sindsdien een hel. Het gefriemel in zijn piemel bezorgde hem slapeloze nachten. Ook zijn eetlust, sekslust en zelfs mogelijkheid om te werken gingen letterlijk naar de kloten. Mulla moet nu nogmaals een operatie ondergaan. Zijn urinebuis wordt namelijk geblokkeerd door een haarbal. Ditmaal zal de chirurg huid uit Mulla's mond gebruiken, waarmee zijn bijzondere kwaal achter de rug moet zijn.