Russell Brand vecht met president om meisje

Russell Brand krijgt ruzie met de president. De acteur gaat de hoofdrol spelen in de komedie The President Stole My Girlfriend, vertelt Brand aan entertainmentsite The Hollywood Reporter. Brand gaat de film bovendien produceren.

"In deze film pikt de president het vriendinnetje van een sexy hippie in. Dat is natuurlijk mijn rol", vertelt Brand over zijn nieuwe project. "Ik kreeg inspiratie toen ik dacht dat ik Jeff Robinov, de topman van Warner Bros, uit kon nodigen voor een dinertje."

The President Stole My Girlfriend is geschreven door Matt Portenoy, die eerder het verhaal van Porky's onder handen nam voor een remake. Brand krijgt bij het produceren hulp van zijn zakenpartner Nik Linnin en Beau Bauman. Linnin was eerder als uitvoerend producent betrokken bij de komedie Arthur, waarin Brand de hoofdrol vertolkte. Bauman schreef en produceerde een aantal films en documentaires.

The President Stole My Girlfriend is het eerste filmproject dat uit de koker van Brands productiebedrijf Branded Films komt. Het is nog niet bekend wanneer de politieke komedie in de bioscopen te zien moet zijn.