Alyson Hannigan ontkracht babygeruchten

Alyson Hannigan is niet in verwachting van haar tweede kindje. De 37-jarige roodharige actrice, die in de American Pie-films de rol van fluitiste Michelle Flaherty-Levenstein voor haar rekening neemt, werd dit weekeinde gefotografeerd met wat een zwangerschapsbuikje leek.

"Ik lijk inderdaad zwanger op die foto", bekent Hannigan via Twitter. "Maar nee, ik ben het niet. Ik heb gewoon te veel gegeten, het was die tijd van de maand en ik kon mijn buik niet intrekken omdat ik last van mijn rug heb", verklaart Hannigan de weinig flatterende foto's. "Ik moet gewoon meer cardio doen."

Ook haar kledingkeuze was volgens de actrice niet helemaal gelukkig. "Ik trek dat shirt nooit meer aan." Hannigan en haar man, acteur Alexis Denisof, verwelkomden twee jaar geleden hun eerste kindje, dochter Satyana.

Hannigan en Denisof leerden elkaar kennen tijdens opnamen van de tv-serie Buffy the Vampire Slayer, waarin ze beiden speelden. Hannigan nam jarenlang de rol van Willow Rosenberg voor haar rekening. Sinds 2005 is ze weer te zien in een tv-serie, Hannigan speelt Lily Aldrin in de sitcom How I Met Your Mother.