Vrouw opgeblazen na weigeren seks

Een Indiase vrouw heeft vorige week het loodje gelegd nadat een bompakketje in haar handen was ontploft. De afzender bleek haar 32-jarige werkgever te zijn, die bij de 27-jarige vrouw een blauwtje had gelopen.

Het slachtoffer uit Pondicherry kreeg in de middag van 28 juni een pakketje van naar wat zij dacht een relatiebemiddelingsbureau. Enthousiast maakte zij de doos open, maar deze bleek een zelfgemaakte bom te bevatten. Deze ontplofte onmiddellijk in het gezicht van de vrouw waarna zij direct het leven liet.

De volgende dag werd ene D. Arunagiri aangehouden. Deze eigenaar van een kaarsenfabriek wordt ervan verdacht de bom te hebben gemaakt en naar zijn werkneemster te hebben gestuurd. Zij zou zijn seksuele avances hebben afgewezen.

Volgens de politie weet Arunagiri het een en ander van elektronica en heeft hij zelf de bom in elkaar gezet. Als afzender koos hij het relatiebemiddelingsbureau dat door de vader van het slachtoffer was ingehuurd om een geschikte huwelijkskandidaat voor haar te vinden.