Redknapp: "Hadden elf man nodig gehad"

Tottenham Hotspur-trainer Harry Redknapp zei na afloop van de met 4-0 verloren wedstrijd tegen Real Madrid dat hij nog gehoopt had weg te kunnen komen met een 2-0 eindstand.

"Betere teams dan wij zouden het vanavond moeilijk hebben gehad. Het was een onmogelijke taak. In de eerste helft vond ik dat we het fantastisch deden met tien man. Daarna hadden we een paar goede kansen maar onze kracht raakte op. Gareth Bale kreeg kramp en we raakten Vedran Corluka kwijt", zegt Redknapp op de website van de FIFA.

"Natuurlijk zijn we teleurgesteld. Maar wat moet je aan zo'n derde doelpunt doen? Geweldig afgemaakt. Ze hebben geweldige spelers en je hebt er elf nodig om ook maar enige kans te maken. Je moet hier op je best zijn." Redknapp verloor na een kwartier Peter Crouch, die zijn tweede gele kaart pakte.

"Ik heb nog niet met Crouchey gesproken", zei de trainer. "Ik ben teleurgesteld, want zo snel met een man minder komen te staan konden we niet gebruiken." Toch wil Redknapp nog niet geloven dat de Spurs geen kans meer maken. "Het kan haast niet moeilijker worden dan een 4-0 achterstand tegen Real Madrid goedmaken, maar we spelen thuis dus we gaan het proberen."

"Na de 2-0 dacht ik nog: als we hiermee wegkomen dan is het een wonder. Maar we hebben het tot nu toe fantastisch gedaan in de Champions League en we hebben nog een wedstrijd tegoed op White Hart Lane", zei Redknapp tot slot.