Armie Hammer heeft rol als prins in Sneeuwwitje

Armie Hammer heeft waarschijnlijk een rol in The Brother's Grimm: Snow White. Hammer is bekend van zijn rol in The Social Network, waarin hij de tweeling Winklevoss speelde.

De film zal geregisseerd worden door Tarsem Singh. Singh is bekend van films als The Cell en The Fall. Later dit jaar volgt ook de film Immortals, een actiefilm waarin de Griekse mythologie een centrale rol speelt.

The Brother's Grimm: Snow White zal, in tegenstelling tot het sprookje, minder traditioneel zijn. Er zal meer ruimte zijn voor komedie en avontuur. In de film probeert Sneeuwwitje, samen met de zeven dwergen, het koninkrijk waar zij recht op heeft te heroveren van de koningin. Hammer speelt hierin de rol van prins Andrew Alcott, en Julia Roberts zal de rol van boze koningin op zich nemen.

Het gerucht gaat dat Saoirse Ronan (Atonement, Hanna) de rol van Sneeuwwitje gaat spelen. Maar dit is allerminst zeker, vooral doordat het leeftijdsverschil tussen Ronan en Hammer opvallend groot is.

Gek genoeg is dit niet de enige herbewerking van het sprookje van Sneeuwwitje dat in aantocht is. Eerder werd namelijk ook al Snow White and the Huntsman aangekondigd. In deze film speelt Kristen Stewart (Twilight) de rol van Sneeuwwitje, en is de rol van de boze koningin weggelegd voor Charlize Theron (Monster). Viggo Mortensen zou de rol van de Huntsman spelen, maar dat is enkele dagen geleden afgeketst.

Voor The Brother's Grimm: Snow White is inmiddels al een releasedatum vastgesteld. De verwachting is dat de film eind juni 2012 in de bioscopen verschijnt.

Hammer

Armie Hammer in 'The Social Network'