Nieuwe wereldkampioene blowjobs bekend

Het wereldrecord pijpen is verbroken. Ene Lea is met de begerenswaardige titel van toppijpster aan de haal gegaan. Het Duitse hoertje wist in slechts een halve dag 254 mannen oraal tot een hoogtepunt te brengen.

In het Keulse bordeel Pascha stond een lange rij voor het peeskamertje van Lea. Geduldig wachtten zij tot ze hun klodders in de gulzige mond van de wulpse dame mochten laten verdwijnen. Want condooms, daar deed de prostituee niet aan. Aangezien elke seconde telde, was er geen tijd voor gehannes met kapotjes.

Zo wist Lea iedere drie minuten een heer af te werken, die alvorens een nummertje te mogen trekken 5 euro moest dokken. En dat deden de heren met plezier. "Ik heb een vrouw en een minnares. Ik kom niets te kort maar dit wilde ik toch niet missen", laat een deelnemer weten. Een andere kerel is binnenkort een getrouwd man en wilde het er nog even van nemen. "Over twee maanden trouw ik en dan kan ik me dit soort frivoliteiten niet meer veroorloven", zo laat hij weten.

In slechts 11 uur wist het hoertje het oude wereldrecord van 249 pijpbeurten te evenaren. Uiteindelijk werkte ze er nog vijf af, voordat ze werkelijk gesloopt was. Toen de deuren van het bordeel eenmaal sloten, trakteerde de wachtrij Lea op een daverend applaus.